Specialistična ambulanta

Nadaljna zdravstvena oskrba in preventivno varstvo na sekundarnem nivoju.
Dermatološke ambulante Spoštovani, obveščamo Vas, da se je Dermatološka ambulanta preselila na lokacijo Pivovarniška ulica 1, 1000 Ljubljana.Dispanzer medicine dela, prometa in športaSpoštovani, obveščamo vas, da smo 12.04.2024 odsotni. Na prejeto spletno pošto bomo odgovarjali 15.04.2024. Hvala za razumevanje.Dispanzer za mentalno zdravjeDispanzer za ženskeInternistične ambulante Spoštovani, obveščamo vas, da za internistično ambulanto od dne 14.03.2024 do 25.03.2024 NI NAROČANJA preko e-pošte, telefona ali osebno. Naročite se lahko preko portala e-naročanje (https://narocanje.ezdrav.si/). Prosimo, bodite pozorni na datum poteka e-napotnice, da vam v tem času ne bo potekla. Na poslano e-pošto bomo odgovarjali od 25.03.2024 naprej. Hvala za razumevanje Klinična psihologijaNevrološke ambulanteOkulistična ambulantaOrtopedske ambulante Spoštovani, obveščamo Vas, da se Ortopedska ambulanta nahaja na dislocirani lokaciji Pivovarniška ulica 1, 1000 Ljubljana.Otorinolaringološka ambulantaPsihiatrična ambulantaRentgenUltrazvočna diagnostikaUrološka ambulanta
V naših specialističnih ambulantah skrbimo za pacientovo nadaljno diagnostiko, izdelavo mnenj in izdajo ustreznih terapij , ob naročenih zdravstvenih storitvah napotnega zdravnika.Skrbimo za ažurno in kvalitetno oskrbo pacienta na sekundarnem nivoju zdravstvene oskrbe.
Ostale ambulante

Zaposlitev

V SŽ – Železniškem zdravstvenem domu Ljubljana iščemo nove sodelavce

Pohvale, pritožbe in predlogi

V Železniškem zdravstvenem domu Ljubljana se vselej trudimo zagotoviti kar se da hitro in kvalitetno oskrbo vaših zdravstvenih težav, pri tem nam je v pomoč vsaka vaša pohvala ali pritožba.

Dispanzer medicine dela, prometa in športa

Opravljamo preglede pred nastopom dela, sistematske preglede, preglede voznikov.

Splošna ambulanta

Osnovno zdravstveno varstvo, oskrba in preventivna skrb za pacienta.

Zobozdravstvena ambulanta

Osnovno zobozdravstveno varstvo,preventiva skrb za pacienta in protetika.

Fizioterapija

Vzpostavitev, vzdrževanje in krepitev zdravja ter funkcionalnosti gibalnega sistema.

Specialistična ambulanta

Nadaljna zdravstvena oskrba in preventivno varstvo na sekundarnem nivoju.

Diagnostični laboratorij

Odvzem krvi in urina za osnovne,biokemijske ter specialistične analize.