Specialistična ambulanta

Nadaljna zdravstvena oskrba in preventivno varstvo na sekundarnem nivoju.
Dermatološke ambulante Spoštovani, obveščamo vas, da je dermatološka ambulanta od 15.07.2024 do 26.07.2024 zaprta. Za nujne napotnice se obrnite na Dermatološko kliniko, UKC Ljubljana, Zaloška c.2 Hvala za razumevanje Spoštovani, obveščamo Vas, da se je Dermatološka ambulanta preselila na lokacijo Pivovarniška ulica 1, 1000 Ljubljana.Dispanzer medicine dela, prometa in športaDispanzer za mentalno zdravjeDispanzer za ženskeInternistične ambulanteKlinična psihologijaNevrološke ambulanteOkulistična ambulantaOrtopedske ambulante Obveščamo Vas, da bo ORTOPEDSKA AMBULANTA od 21.06.2024 do vključno 10.07.2024 zaprta. Naročanje je od ponedeljka do petka med 8:00-10:00 uro. Ponovni sprejem bo možen v četrtek, 11.07.2024. Za NUJNO MEDICINSKO POMOČ se pacienti obrnejo na Ortopedsko kliniko KCLJ ,(Zaloška cesta 9,1000 Ljubljana) Lep pozdrav, Ortopedska ambulanta dr. Mitja Maechtig in ostali ortopedi, ŽZD Spoštovani, obveščamo Vas, da se Ortopedska ambulanta nahaja na dislocirani lokaciji Pivovarniška ulica 1, 1000 Ljubljana. Otorinolaringološka ambulantaPsihiatrična ambulantaRentgenUltrazvočna diagnostika Spoštovani, Obveščamo Vas, da je glavna pisarna za naročanje dne 21.06.2024 in 24.06.2024 zaradi odsotnosti ZAPRTA. Na spletno pošto bomo odgovarjali dne 26.06.2024. Hvala za razumevanje. Ambulanta se nahaja na lokaciji Celovška cesta 4, 1000 Ljubljana.Urološka ambulanta
V naših specialističnih ambulantah skrbimo za pacientovo nadaljno diagnostiko, izdelavo mnenj in izdajo ustreznih terapij , ob naročenih zdravstvenih storitvah napotnega zdravnika.Skrbimo za ažurno in kvalitetno oskrbo pacienta na sekundarnem nivoju zdravstvene oskrbe.
Ostale ambulante

Zaposlitev

V SŽ – Železniškem zdravstvenem domu Ljubljana iščemo nove sodelavce

Odpoved termina in prenaročanje

Možnosti opravičene odsotnosti od termina oz. posledice zaradi morebitne neopravičene odsotnosti od določenega termina

Pohvale, pritožbe in predlogi

V Železniškem zdravstvenem domu Ljubljana se vselej trudimo zagotoviti kar se da hitro in kvalitetno oskrbo vaših zdravstvenih težav, pri tem nam je v pomoč vsaka vaša pohvala ali pritožba.

Dispanzer medicine dela, prometa in športa

Opravljamo preglede pred nastopom dela, sistematske preglede, preglede voznikov.

Splošna ambulanta

Osnovno zdravstveno varstvo, oskrba in preventivna skrb za pacienta.

Zobozdravstvena ambulanta

Osnovno zobozdravstveno varstvo,preventiva skrb za pacienta in protetika.

Fizioterapija

Vzpostavitev, vzdrževanje in krepitev zdravja ter funkcionalnosti gibalnega sistema.

Specialistična ambulanta

Nadaljna zdravstvena oskrba in preventivno varstvo na sekundarnem nivoju.