Specialistična ambulanta

Nadaljna zdravstvena oskrba in preventivno varstvo na sekundarnem nivoju.
Dermatološke ambulante Spoštovani, obveščamo Vas, da se je Dermatološka ambulanta preselila na lokacijo Pivovarniška ulica 1, 1000 Ljubljana.Dispanzer medicine dela, prometa in športaSpoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne epidemiološke situacije NI možno osebno naročanje na preglede.Dispanzer za mentalno zdravjeDispanzer za ženskeInternistične ambulante Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne epidemiološke situacije NI možno osebno naročanje na preglede. Do nadaljnjega ambulanta dr.Žižka ne ordinira. Klinična psihologijaNevrološke ambulanteSpoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne epidemiološke situacije NI možno osebno naročanje na preglede.Okulistična ambulantaOrtopedske ambulanteSpoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne epidemiološke situacije NI možno osebno naročanje na preglede. Ambulanta se nahaja na lokaciji Pivovarniška ulica 1, 1000 Ljubljana.Otorinolaringološka ambulantaPsihiatrična ambulantaRentgenSpoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne epidemiološke situacije NI možno osebno naročanje na preglede.Ultrazvočna diagnostikaSpoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne epidemiološke situacije NI možno osebno naročanje na preglede. Ambulanta se nahaja na lokaciji Celovška cesta 4, 1000 Ljubljana.Urološka ambulanta
V naših specialističnih ambulantah skrbimo za pacientovo nadaljno diagnostiko, izdelavo mnenj in izdajo ustreznih terapij , ob naročenih zdravstvenih storitvah napotnega zdravnika.Skrbimo za ažurno in kvalitetno oskrbo pacienta na sekundarnem nivoju zdravstvene oskrbe.
Ostale ambulante

Cepljenje proti covid-19

Od 20.9.21 ponovno omogočamo cepljenje tudi v ŽZD!

Testiranje na koronavirus

V ŽZD izvajamo testiranje na koronavirus SARS-CoV2 s hitrimi antigenskimi testi (HAGT).

Pohvale, pritožbe in predlogi

V Železniškem zdravstvenem domu Ljubljana se vselej trudimo zagotoviti kar se da hitro in kvalitetno oskrbo vaših zdravstvenih težav, pri tem nam je v pomoč vsaka vaša pohvala ali pritožba.

Dispanzer medicine dela, prometa in športa

Opravljamo preglede pred nastopom dela, sistematske preglede, preglede voznikov.

Splošna ambulanta

Osnovno zdravstveno varstvo, oskrba in preventivna skrb za pacienta.

Zobozdravstvena ambulanta

Osnovno zobozdravstveno varstvo,preventiva skrb za pacienta in protetika.

Fizioterapija

Vzpostavitev, vzdrževanje in krepitev zdravja ter funkcionalnosti gibalnega sistema.

Specialistična ambulanta

Nadaljna zdravstvena oskrba in preventivno varstvo na sekundarnem nivoju.

© 2021 ŽZD. Vse pravice pridržane.